Massage salons in Geel, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Geel
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Geel (2440), antwerpen

8 Massage salons in de omgeving van Geel (2440).


Yolande Buekers
Wellen
Ontspan en kom tot rust in het hartje van Haspengauw. Publieke sauna met badkledij. Gespecialiseerd in preventieve en curatieve behandelingen. ..
  • 3830 Wellen
Meer informatie
Allure Instituut
Sint-Truiden
Allure Instituut is gevestigd in een nieuwbouw met een minimalistische inrichting met zen kleuren en rustgevende zen lounge achtergrond muziek. ..
  • 3800 Sint-Truiden
Meer informatie
Celcare & Sense Vita
Geel
Gelegen in het hartje van de Kempen, nabij het centrum van Geel, maar in de rustige groene omgeving van de Kleine Nete, is Sense Vita de ideale plek om helemaal tot rust te komen. ..
  • 2440 Geel
Meer informatie
Institute Hasselt by Daphne Gijsen
Hasselt
Bij Institute Hasselt zit je goed voor een uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorgingen, ontharingen, manicure, pedicure, make-up, afslanking en massages.  ..
  • 3500 Hasselt
Meer informatie
Wellzen
Geel
Bij Wellzen is onze doelstelling om u in alle rust te laten genieten van een heerlijk, gezellig en ontspannen moment. Ons saunacomplex is sfeervol en huiselijk ingericht om u een warm thuisgevoel te bezorgen. ..
  • 2440 Geel
Meer informatie
Bo-Ness
Hasselt
Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen. ..
  • 3500 Hasselt
Meer informatie