Massage salons in Hemiksem, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Hemiksem
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Hemiksem (2620), antwerpen

18 Massage salons in de omgeving van Hemiksem (2620).


Thermen Londerzeel
Londerzeel
Bij Thermen Londerzeel vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. U geniet bij ons van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. ..
  • 1840 Londerzeel
Meer informatie
Oriental Paradise
Temse
Oriëntal Paradise is een Privé Wellness & Oosters badhuis te Temse waar u kan genieten van 4 mooi ingerichte en totaal verschillende ontspanningsruimtes. U kan hier terecht voor sauna, wellness, massages en b&b. Wij zorgen ervoor dat u hier volledig tot rust kan komen in een aangename sfeer. ..
  • 9140 Temse
Meer informatie
Saunatopia
Edegem
Bij Saunatopia in Edegem geniet je van 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Je kunt hier heerlijk uitzweten in maar liefst zes sauna's. ..
  • 2650 Edegem
Meer informatie
Misas
Kontich
Voor een verfrissende no-nonsensestijl binnen de wereld van de wellness moet je bij Misas in Kontich zijn. Misas betekent 'aanraking'. De verzorgingen zijn gericht op quality-time: een persoonlijke aanpak, met vakkundig advies, in volledige privésfeer. De Finse sauna en de infraroodcabine zijn een ideale aanvulling op de luxebehandelingen. ..
  • 2550 Kontich
Meer informatie
Relaxus
Reet
Bij Relaxus in Rumst ben je aan het juiste adres voor klassieke Zweedse massages, algemene ontspanningsmassages, sportmassages en massages voor bedrijven. ..
  • 2840 Reet
Meer informatie
Massage à point
Antwerpen
Bij Massage a Point kan u terecht voor volgende behandelingen: Massages, gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en suikerontharing. ..
  • 2170 Antwerpen
Meer informatie