Massage salons in Ekeren, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Ekeren
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Ekeren (2180), antwerpen

14 Massage salons in de omgeving van Ekeren (2180).


Saunatopia
Edegem
Bij Saunatopia in Edegem geniet je van 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Je kunt hier heerlijk uitzweten in maar liefst zes sauna's. ..
  • 2650 Edegem
Meer informatie
Sauna Molenhoeve
Broechem
Uniek aan Wellness-Sauna Molenhoeve is de prachtige feilloos onderhouden tuin. Er zijn wandelpaden langs vijvertjes met koi's, fonteinen en watervalletjes... ..
  • 2520 Broechem
Meer informatie
Holistisch Centrum -OM-
Kalmthout
OM- Holistisch Centrum maakt deel uit van het Holistisch Centrum van Pieter Van der Stighelen en Inge Bos. Door invloeden uit het Verre Oosten is het aanbod zeer apart. ..
  • 2920 Kalmthout
Meer informatie
Massage à point
Antwerpen
Bij Massage a Point kan u terecht voor volgende behandelingen: Massages, gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en suikerontharing. ..
  • 2170 Antwerpen
Meer informatie
un PEU d'O
Kalmthout
Un PEU d'O staat voor genieten in alle rust en luxe met dat ietsje meer. Wij bieden u 2 sfeervol ingerichte units aan die u volledig privé afhuurt. Deze zijn te huur vanaf 2 uur voor 2 personen tot maximum 6 volwassen personen. ..
  • 2920 Kalmthout
Meer informatie
Fitopia
Edegem
Bij saunacentrum Fitopia in Edegem vind je 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Fitopia is de ultieme bestemming voor een ontspannen dagje uit. Met maar liefst zes sauna's kun je hier heerlijk uitzweten en ontspannen. ..
  • 2650 Edegem
Meer informatie