Massage salons in Retie, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Retie
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Retie (2470), antwerpen

11 Massage salons in de omgeving van Retie (2470).


Holistisch Centrum -OM-
Kalmthout
OM- Holistisch Centrum maakt deel uit van het Holistisch Centrum van Pieter Van der Stighelen en Inge Bos. Door invloeden uit het Verre Oosten is het aanbod zeer apart. ..
  • 2920 Kalmthout
Meer informatie
Massage à point
Antwerpen
Bij Massage a Point kan u terecht voor volgende behandelingen: Massages, gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en suikerontharing. ..
  • 2170 Antwerpen
Meer informatie
un PEU d'O
Kalmthout
Un PEU d'O staat voor genieten in alle rust en luxe met dat ietsje meer. Wij bieden u 2 sfeervol ingerichte units aan die u volledig privé afhuurt. Deze zijn te huur vanaf 2 uur voor 2 personen tot maximum 6 volwassen personen. ..
  • 2920 Kalmthout
Meer informatie
Sauna De Schranshoeve
Boechout
Gelegen in het rustgevende groene hart van Boechout nabij Antwerpen, biedt privé-sauna de Schranshoeve de ideale mogelijkheid om volledig te ontspannen. ..
  • 2530 Boechout
Meer informatie
Brasschaats Badhuis
Brasschaat
Wij zijn een familiesauna, gelegen in Brasschaat. Bij ons vindt U alles wat U nodig heeft om in alle rust en stilte van een vrije dag te genieten. ..
  • 2930 Brasschaat
Meer informatie
The Wellness Room
Antwerpen
De Wellnessruimte heeft in februari 2021 tijdens de lock down een volledige renovatie ondergaan en is uitgebreid van 1 verdieping naar 5 verdiepingen, met ruim 10 behandelkamers. ..
  • 2000 Antwerpen
Meer informatie