Massage salons in Antwerpen, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Antwerpen
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Antwerpen (2000), antwerpen

19 Massage salons in de omgeving van Antwerpen (2000).


Saunatopia
Edegem
Bij Saunatopia in Edegem geniet je van 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Je kunt hier heerlijk uitzweten in maar liefst zes sauna's. ..
  • 2650 Edegem
Meer informatie
Misas
Kontich
Voor een verfrissende no-nonsensestijl binnen de wereld van de wellness moet je bij Misas in Kontich zijn. Misas betekent 'aanraking'. De verzorgingen zijn gericht op quality-time: een persoonlijke aanpak, met vakkundig advies, in volledige privésfeer. De Finse sauna en de infraroodcabine zijn een ideale aanvulling op de luxebehandelingen. ..
  • 2550 Kontich
Meer informatie
Relaxus
Reet
Bij Relaxus in Rumst ben je aan het juiste adres voor klassieke Zweedse massages, algemene ontspanningsmassages, sportmassages en massages voor bedrijven. ..
  • 2840 Reet
Meer informatie
Massage à point
Antwerpen
Bij Massage a Point kan u terecht voor volgende behandelingen: Massages, gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en suikerontharing. ..
  • 2170 Antwerpen
Meer informatie
Casaya Spa
Melsele
Indien U in alle rust wil genieten van een turks stoombad, een frisse duik in het binnenzwembad, heerlijk ontspannen in de infrarood sauna. ..
  • 9120 Melsele
Meer informatie
Private Sauna Isis
Bornem
Sauna Isis is een bijzondere familiesauna die exclusiviteit en kwaliteit uitstraalt. De sauna bevindt zich in Eikevliet, een idyllisch dorpje op enkele minuten van Bornem, Willebroek en Puurs. ..
  • 2880 Bornem
Meer informatie