Massage salons in Liezele, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Liezele
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Liezele (2870), antwerpen

13 Massage salons in de omgeving van Liezele (2870).


Thermen Londerzeel
Londerzeel
Bij Thermen Londerzeel vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. U geniet bij ons van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. ..
  • 1840 Londerzeel
Meer informatie
Oriental Paradise
Temse
Oriëntal Paradise is een Privé Wellness & Oosters badhuis te Temse waar u kan genieten van 4 mooi ingerichte en totaal verschillende ontspanningsruimtes. U kan hier terecht voor sauna, wellness, massages en b&b. Wij zorgen ervoor dat u hier volledig tot rust kan komen in een aangename sfeer. ..
  • 9140 Temse
Meer informatie
Misas
Kontich
Voor een verfrissende no-nonsensestijl binnen de wereld van de wellness moet je bij Misas in Kontich zijn. Misas betekent 'aanraking'. De verzorgingen zijn gericht op quality-time: een persoonlijke aanpak, met vakkundig advies, in volledige privésfeer. De Finse sauna en de infraroodcabine zijn een ideale aanvulling op de luxebehandelingen. ..
  • 2550 Kontich
Meer informatie
Thermae Grimbergen
Grimbergen
In Grimbergen, op een boogscheut van onze hoofdstad, ligt één van de warmste en gezelligste wellnesscentra van het land. In de unieke ingerichte en uitgebreide thermen kan je urenlang heerlijk genieten van de verschillende sauna's en baden. ..
  • 1850 Grimbergen
Meer informatie
Beauty & Soul
Steenhuffel (Londerzeel)
Beauty & Soul is een  schoonheidssalon waar u bijkomstig of geheel apart ook privé welness kan boeken. Het beautysalon zowel als de privé welness is enkel open op afspraak. ..
  • 1840 Steenhuffel (Londerzeel)
Meer informatie
Ozorio
Baasrode
Wellnessinstituut Ozorio heeft met het Oude Brouwershuis van Baasrode een unieke locatie te pakken. Ozorio biedt exclusieve faciliteiten en behandelingen van topkwaliteit. ..
  • 9200 Baasrode
Meer informatie