Massage salons in Niel, antwerpen

  1. Home
  2. Massage salons
  3. antwerpen
  4. Niel
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Niel (2845), antwerpen

17 Massage salons in de omgeving van Niel (2845).


Thermen Londerzeel
Londerzeel
Bij Thermen Londerzeel vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. U geniet bij ons van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. ..
  • 1840 Londerzeel
Meer informatie
Oriental Paradise
Temse
Oriëntal Paradise is een Privé Wellness & Oosters badhuis te Temse waar u kan genieten van 4 mooi ingerichte en totaal verschillende ontspanningsruimtes. U kan hier terecht voor sauna, wellness, massages en b&b. Wij zorgen ervoor dat u hier volledig tot rust kan komen in een aangename sfeer. ..
  • 9140 Temse
Meer informatie
Saunatopia
Edegem
Bij Saunatopia in Edegem geniet je van 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Je kunt hier heerlijk uitzweten in maar liefst zes sauna's. ..
  • 2650 Edegem
Meer informatie
Misas
Kontich
Voor een verfrissende no-nonsensestijl binnen de wereld van de wellness moet je bij Misas in Kontich zijn. Misas betekent 'aanraking'. De verzorgingen zijn gericht op quality-time: een persoonlijke aanpak, met vakkundig advies, in volledige privésfeer. De Finse sauna en de infraroodcabine zijn een ideale aanvulling op de luxebehandelingen. ..
  • 2550 Kontich
Meer informatie
Beauty & Soul
Steenhuffel (Londerzeel)
Beauty & Soul is een  schoonheidssalon waar u bijkomstig of geheel apart ook privé welness kan boeken. Het beautysalon zowel als de privé welness is enkel open op afspraak. ..
  • 1840 Steenhuffel (Londerzeel)
Meer informatie
Relaxus
Reet
Bij Relaxus in Rumst ben je aan het juiste adres voor klassieke Zweedse massages, algemene ontspanningsmassages, sportmassages en massages voor bedrijven. ..
  • 2840 Reet
Meer informatie