Yolande Buekers

  1. Home
  2. Limburg
  3. Wellen
  4. Yolande Buekers

Yolande Buekers

Langstraat 31, 3830 Wellen, België

Ontspan en kom tot rust in het hartje van Haspengauw. Publieke sauna met badkledij. Gespecialiseerd in preventieve en curatieve behandelingen.

Over Yolande Buekers

Yolande Buekers heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van specifieke verzorgingen. In het helende Dode Zeebad ga je drijven met behulp van waterbuizen. In het caldarium worden zalige aroma's verspreid. Daarnaast kun je genieten van buitensauna's, een kelosauna, een zweethut, een infraroodsauna, een helarium, een kleurensauna en het Turks bad om daarna af te koelen in het dompelbad of het houten bruisbad.

Het Kuur- en Wellness Centrum Yolande Buekers is sinds de opening van het kuurhotel GoWell en het hydro-complex Aquapaleis uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdig kuurcentrum.

Er wordt een breed gamma halve en hele dagkuren aangeboden, al dan niet gecombineerd met een verblijf in het hotel. Zij heeft talloze specifieke verzorgingen en unieke massages ontwikkeld, allen speciaal om het welzijn te bevorderen. Het paradepaardje van Yolande Buekers is de unieke sapkuur.

"Samen streven naar een evenwicht tussen lichaam en geest.....dat is de betrachting van alle medewerkers van kuurcentrum Yolande Buekers."

Een absolute attractie in ons kuur & wellnesscentrum is ongetwijfeld het AQUAPALEIS, waar men het opborrelende bronwater gebruikt om u een totale herbronning te laten beleven...

yolande beukens booking

Reserveer uw overnachting hier


Alvorens gebruik te maken van de sauna's en de baden, starten we éérst met een voetenbad gedurende 10 à 15 minuten. Vervolgens gaan wij een lauwe douche nemen met scrubzout om het lichaam te reinigen.

Nu zijn we klaar voor het gebruik van de verschillende faciliteiten die u in willekeurige volgorde kunt gebruiken. Het is noodzakelijk u na elke saunabeurt goed af te koelen zodat het lymphesysteem de afvalstoffen beter afvoert! Dit kan door gebruik te maken van de douches, dompelbaden of koudwater emmers. U kan ook afkoelen door simpelweg een wandeling te maken in onze tuin.

Finse sauna's (de klassieker onder de saun's)
Zweethut (als u het graag een beetje ruimer ziet)
Helarium (een sauna gecombineerd met kleur-licht therapie, hier wordt u volledig opgemonterd)
Caldarium (pure relaxatie onder een sterrenhemel)
Infrarood sauna (dit is een medische sauna, uitermate geschikt voor gewricht en spierklachten, deze warmte dringt diep door in het lichaam waar het zijn helende werking loslaat)
Turks stoombad (aan de stoom wordt eucalyptus toegevoegd zodat de luchtwegen op een natuurlijke manier vrijgemaakt worden)
Zoutwater relax bad (Het verwarmde water is verrijkt met zouten en mineralen waardoor dit een uitzondelijk helende werking heeft op verscheidene huidaandoeningen zoals oa psoriasis)
Jaccuzz's (deze zijn gevuld met water uit onze eigen bron, dit zachte water is een weldaad voor de huid)
De mooie Yin-Yang tuin (hier vindt u rust, rust en nog eens rust. De intieme hoekjes, de mooie rozenperken, de uitnodigende fontein, kortom gewoon genieten in het hartje van haspengouw!)
Zen-tuin voor bezinningsmoment (Kom tot rust in onze binnentuin en doe een wens bij onze Reizende Boeddha. Wierookstokjes te verkrijgen aan de receptie van het centrum.)


Fitness (onze gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnesstoestellen vanaf 10u en 21u op aanvraag bij de receptie)

Vrij gebruik van scrubzout, shampoo en douchegel.

Als u het hele programma afwerkt voelt u zich als herboren. Het is een doordachte aanvulling op het kuurgebeuren maar is ook een therapeutische ervaring op zich.

11 reviews over Yolande Buekers

image description

Ze zijn er heel vriendelijk. Het romeinsbad is al even gesloten, jammer dat het niet wordt gemaakt. De ledstrip in het zwembad hangt ook volledig los aan de trappen, ik hing er letterlijk aan vast met mijn voet gedurende het zwemmen ..

image description

We zijn met een vakantieveiling bon nog eens naar het kuuroord gegaan. We konden ons goed ontspannen in de tuin, de sauna en het zwembad. Ik vond het alleen jammer dat er veel dicht leek te zijn. 2 kamers binnen waren buiten gebruik en het oude kruidenbad was afgedekt. Ook buiten konden we niet binnen in 1 sauna omwille van brandgevaar (natuurlijk minder aan te doen). Aangezien we aan een goedkopere prijs binnen konden stoorde ons dit niet zo zeer, maar ik begrijp wel dat anderen zich hier wel aan kunnen storen. Verder was het personeel wel vriendelijk en behulpzaam.

image description

Een mooie wellness, op een makkelijk toegankelijke locatie. De ligweide is erg mooi aangelegd en straalt idd rust uit. De sauna?s zijn daarentegen onhandig ingedeeld door het doolhof dat je iedere keer moet afleggen om te wisselen. Beperkte kaart voor het eten. Niet voor herhaling vatbaar.

image description

Een ware teleurstelling vandaag. Wij hebben al wat sauna's op de teller staan, zowel openbaar als privé, maar deze komt wel op de allerlaatste plaats. Turks stoombad zonder kruiden, bijna alle sauna's niet op temperatuur, sommige douches die gewoon niet werkten en zo waren er nog tal van gebreken en defecten. Deze zaak zou beter definitief sluiten of deftig renoveren en alle gebreken aanpakken, want zo bedrieg je de mensen die inkom betalen...

image description

Wij zijn hier naar het kuuroord geweest ... het was de eerste maal dat men dochter van 16 jaar dit mee maakte.... het was niet het nieuwste van het nieuwste maar gezellig lekker warme baden en proper. We kregen van de bazin een uitgebreid uitleg over welke faciliteiten eerst te gebruiken en welke alvast niet door artrose en dergelijke, we voelden ons meteen op ons gemak, er zijn niet veel faciliteiten spijtig genoeg daarom ben je wel snel rond en misschien een beetje aan vernieuwing toe, maar voor de rest hadden we een gezellige dag samen. We namen beide een hotstone massage die heerlijk was zeker voor herhaling vatbaar.

image description

ok niet meer dan dat. Onthaal was lauwtjes en zeer weinig info. Het restaurant ook een beetje twijfelachtig. Afbakbroodjes, chocoladesaus uit de fles. Ook in de zaal weer lauw en onprofessioneel onthaal. Wellnes zelf is een beetje gedateerd. Je wandelt er 1995 binnen.

image description

Zeer slecht compleet onprofessioneel onthaal! Wij hadden een tweetal weken op voorhand geboekt en ze vonden ons niet terug... Geen hulp bij het zoeken van een ander hotel terwijl wij van Antwerpen kwamen... Dan heb ik nog gemerkt dat iedereen daar met een badjas en badkleding rondliep. In een ECHTE sauna of Wellness ben je naakt en anders blijf je beter thuis....

image description

2 daags verblijf geboekt. Heel vriendelijk balie- en wellness personeel. Boeking draaide bijna uit op een flop vanwege hun partner 'Relaxie'. Is gelukkig rechtgetrokken door het personeel van Yolande zelf. Alles was wel proper en verzorgd. Jammer dat we niet volledig van alle faciliteiten konden genieten omdat er 1 sauna af stond en er een andere maar op halve kracht draaide. Ook konden we een avond door de drukte van bijna geen enkele sauna genieten omdat alles volzet werd door avondgasten. Maar hun grootste werkpunt is de keuken/restaurant. Verschillende bestellingen gehad waar we niet kregen wat we vroegen, en ondanks dat er een 6 tal personen maar in het restaurantje zaten, nog 40 minuten moeten wachten op 2 croquejes om die vervolgens koud op te moeten eten.

image description

Awesome saunas, lots of different options and great food for a very good price!

Categorieën van Yolande Buekers
Publieke sauna Massagesalon Kuuroord Hotel