Massage salons in Koekelberg, brussel

  1. Home
  2. Massage salons
  3. brussel
  4. Koekelberg
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Koekelberg (1081), brussel

9 Massage salons in de omgeving van Koekelberg (1081).


Lavabeau
Aalst
Lavabeau is een volledig vernieuwd stijlvol wellness- en beautycenter op een prachtlocatie: een authentieke vierkantshoeve die verscholen ligt in Erembodegem. ..
  • 9320 Aalst
Meer informatie
Massagehuis MutuaFides
Erpe-Mere
In Massagehuis MutuaFides kan je terecht voor medische pedicure, aethiopathie, scrubbehandelingen, verschillende massages, yoga-groepslessen en vormingen rond welzijn en gezondheid. ..
  • 9420 Erpe-Mere
Meer informatie
Schoonheidssalon Leen
Aalst
Bij Schoonheidssalon Leen kan je genieten van een moment van absolute ontspanning met een heerlijk drankje. Voor elke klant wordt hier na een kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd genomen voor een verzorging op maat. ..
  • 9300 Aalst
Meer informatie
Sunline by Laura
Oudegem
Wie binnenwandelt bij Sunline by Laura komt terecht in een verzorgde en gezellige omgeving waar je kan genieten van een ruim gamma aan behandelingen en verzorgingen zoals gelaatsverzorgingen, manicures, zonnebank en massages. ..
  • 9200 Oudegem
Meer informatie
Puur Wellness
Ninove
Bij Beautyfarm "Puur Wellness" is het, zoals de naam het zegt: "puur ontspannen en genieten". U komt terecht in een oase van geestelijke en lichamelijke ontspanning. ..
  • 9400 Ninove
Meer informatie
Wellness 't Badhuisje
Borsbeke
Niks zo goed om alle zorgen even van u af te schudden dan enkele uurtjes in een privéwellness. In Borsbeke, deelgemeente van Herzele, kunt u daarvoor terecht bij zaakvoerder Mario Minnebo van 't Badhuisje. U wordt in de watten gelegd! ..
  • 9552 Borsbeke
Meer informatie