Massage salons in Evere, brussel

  1. Home
  2. Massage salons
  3. brussel
  4. Evere
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Evere (1140), brussel

13 Massage salons in de omgeving van Evere (1140).


Thermen Dilbeek
Dilbeek
Thermen Dilbeek bevindt zich in de groene rand rond Brussel. Bij Thermen Dilbeek is alles aanwezig om te genieten van een dag zonder stress. Geniet een ganse dag van de uitgebreide thermenfaciliteiten. Beleef zo een onvergetelijke dag waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. ..
  • 1700 Dilbeek
Meer informatie
Thermae Boetfort
Melsbroek
Ontdek dit unieke wellnesscentrum binnen de eeuwenoude gebouwen van Kasteel Boetfort te Melsbroek. Thermae kiest resoluut de kant van charme, stijl, warmte en respect voor de locatie en dat vind je in Kasteel Boetfort allemaal terug. ..
  • 1820 Melsbroek
Meer informatie
Thermae Grimbergen
Grimbergen
In Grimbergen, op een boogscheut van onze hoofdstad, ligt één van de warmste en gezelligste wellnesscentra van het land. In de unieke ingerichte en uitgebreide thermen kan je urenlang heerlijk genieten van de verschillende sauna's en baden. ..
  • 1850 Grimbergen
Meer informatie
Akwa
Kortenberg
Welkom bij Privé Sauna Akwa, de specialist in wellness van het hele lichaam. ..
  • 3078 Kortenberg
Meer informatie
Oxygen House
Kampenhout
De welzijnsruimte van de Villa OXYGEN-HOUSE is gebaseerd op het concept van privé huren. U kunt zichen met uw dierbaren voor 2 uur, 3 uur of een hele dag terugtrekken met een capaciteit van 2 tot 20 personen maximum. ..
  • 1910 Kampenhout
Meer informatie
Spasiba
Brussel
Spasiba is gelegen in een van de meest prestigieuze lanen van Brussel. Deze zaak biedt je welzijn en ontspanning, ver van alle dagelijkse zorgen. ..
  • 1000 Brussel
Meer informatie