Droom je ervan om je eigen restaurant, brasserie, of foodbar te openen? Heb je een onweerstaanbare passie voor lekker eten en gastvrijheid? Dan is de opleiding "Kok - Restauranthouder" jouw toegangspoort tot de wereld van de horeca. Deze professionele opleiding biedt jou de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle restauranthouder te worden en je gasten te laten smullen van heerlijke gerechten.
vanaf € 378 of in 2 termijnen vanaf € 286,92 per maand
(*) is een richtprijs - de juiste prijs vind je op de website van centrumvoorafstandsonderwijs.be
Of je nu een exclusief klasserestaurant wilt runnen, een gezellige buurtbrasserie wilt opzetten, of een trendy foodbar wilt lanceren, deze opleiding geeft je de tools en knowhow om je horecadroom te verwezenlijken. Of je nu een beginner bent zonder voorkennis of een doorgewinterde hobbykok, deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die de ambitie heeft om in de horecabranche te schitteren.
Tijdens de opleiding "Kok - Restauranthouder" leer je niet alleen de geheimen van de culinaire kunsten, maar ook de ins en outs van restaurantmanagement. Je verwerft grondige kennis over ingrediënten, smaakprofielen en kooktechnieken. Daarnaast leer je de keukenapparatuur beheersen en voldoen aan strikte veiligheids- en hygiënenormen, essentieel in de horeca.
Met de praktische kennis en vaardigheden die je opdoet in deze opleiding, ben je goed voorbereid om je eigen horecazaak te starten en te beheren. Je zult in staat zijn om heerlijke gerechten te bereiden die gasten keer op keer terug zullen laten komen. Of je nu een gepassioneerde kok bent die op zoek is naar een nieuw carrièrepad of een ondernemer die zijn horecadroom wil realiseren, deze opleiding zal je helpen om je doelen te bereiken in de opwindende wereld van eten, drinken en gastvrijheid.