Massage salons in Vilvoorde, vlaams-brabant

  1. Home
  2. Massage salons
  3. vlaams-brabant
  4. Vilvoorde
Acties van de dag - sauna en wellness

Massage salons - Vilvoorde (1800), vlaams-brabant

14 Massage salons in de omgeving van Vilvoorde (1800).


Thermae Boetfort
Melsbroek
Ontdek dit unieke wellnesscentrum binnen de eeuwenoude gebouwen van Kasteel Boetfort te Melsbroek. Thermae kiest resoluut de kant van charme, stijl, warmte en respect voor de locatie en dat vind je in Kasteel Boetfort allemaal terug. ..
  • 1820 Melsbroek
Meer informatie
Thermae Grimbergen
Grimbergen
In Grimbergen, op een boogscheut van onze hoofdstad, ligt één van de warmste en gezelligste wellnesscentra van het land. In de unieke ingerichte en uitgebreide thermen kan je urenlang heerlijk genieten van de verschillende sauna's en baden. ..
  • 1850 Grimbergen
Meer informatie
Adagio Beautystyle
Machelen
Rust, ontspanning, kalmte... in muzikale termen is er maar één woord voor: adagio. Dat kalme ritme is waar het in schoonheidscentrum Adagio Beautystyle om draait.  ..
  • 1830 Machelen
Meer informatie
Akwa
Kortenberg
Welkom bij Privé Sauna Akwa, de specialist in wellness van het hele lichaam. ..
  • 3078 Kortenberg
Meer informatie
Oxygen House
Kampenhout
De welzijnsruimte van de Villa OXYGEN-HOUSE is gebaseerd op het concept van privé huren. U kunt zichen met uw dierbaren voor 2 uur, 3 uur of een hele dag terugtrekken met een capaciteit van 2 tot 20 personen maximum. ..
  • 1910 Kampenhout
Meer informatie
Beauty Baccaris
Heffen
Wellnesscenter met ruime privésauna & schoonheidsalon. Beleving en resultaat zijn onze sleutelwoorden en dit zult U ervaren doordat uw zintuigen worden geprikkeld en behandelingen op resultaat gericht zijn. ..
  • 2801 Heffen
Meer informatie