Spasiba

  1. Home
  2. Brussel
  3. Brussel
  4. Spasiba

Spasiba

Waterloolaan 47, 1000 Brussel,

Spasiba is gelegen in een van de meest prestigieuze lanen van Brussel. Deze zaak biedt je welzijn en ontspanning, ver van alle dagelijkse zorgen.

Over Spasiba

Midden in het hart van een van de meest prestigieuze lanen van de Belgische hoofdstad, is Spasiba een oase van welzijn, gelegen op de top van de stad.

Move To Beauty is een esthetisch concept met een unieke aanpak, dat gezichts- en lichaamsbehandelingen op maat biedt in een warme en weldadige context.

 

Ontspan in de spa
Sauna, hammam, ontspanningsruimte en kruidentheebar: uw welzijnsvakantie in een oase van rust.

5 reviews over Spasiba

image description

Geweldige ervaring! Ella was een uitstekende masseuse en gastvrouw. De plaats is schoon, rustgevend en gastvrij.

image description

Zeer persoonlijk welkom. Schoonheidsspecialisten kennen de behoeften van hun klanten goed. De producten zijn opmerkelijk.

image description

Basis receptie. Kwaliteitsmassage. De spa is een beetje beperkt qua infrastructuur: hamam en sauna, lounge. Douches niet warm genoeg naar mijn smaak. Kleedkamer niet schoon genoeg: Klein afval en vieze toiletten.

image description

Ik had een geweldige ontspannende tijd. De therapeut is zeer professioneel, ze begrijpen je huid en je behoeften echt. Ik raad deze plek en de gezichtsmassage echt aan

image description

Ik ben in veel spa's over de hele wereld geweest, maar Spasiba biedt gezichtsbehandelingen die moeilijk te verslaan zijn. De gezichtsbehandelingen zijn goddelijk en veranderen je huid echt. Het huid- en productadvies is uiterst professioneel. Verder zijn zowel de massages als de manicures en pedicures uitstekend. Ik geniet echt van alle diensten bij Spasiba.

Categorieën van Spasiba
Privé sauna Massagesalon Hammam