Aquarein

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Grobbendonk
  4. Aquarein

Aquarein

Herentalsesteenweg 2, 2280 Grobbendonk, België

Aquarein -jouw sauna- en wellnessmoment- is één van Belgiës grootste thermencomplexen. Dit moderne instituut beschikt over maar liefst zes sauna's en een Oosterse ruimte.

Over Aquarein

Aquarein biedt een totaalaanbod met daaronder de biosauna, de steensauna en de panoramasauna, een Oosterse ruimte met hammam, een infrarood cabine en wellnessbehandelingen zoals massages, gelaatsverzorgingen en pakkingen die door echte specialistes worden uitgevoerd.

De halfondergronde kelo buitensauna met opgietsessies genieten van heel wat populariteit. Deze opgietsessies worden verzorgd door onze opgietmeesters die van dit saunamoment een echte belevenis op zich maken. Ook een buitenmassage net als op het strand behoort tot de mogelijkheden en verder maken een jacuzzi, voetenbad, en binnen- buitenzwembad deel uit van dit prachtige wellnesscomplex. In de Ootserse ruimte met wellnessgedeelte krijg je niet zomaar een massage maar een complete beleving dankzij de Oosterse zeepmassages.

Naast de klassieke behandelingen zijn er steeds wisselende arrangementen en nieuwe trends in aanbieding. Alle behandelingen gebeuren met en volgens de producten en rituelen van Germaine de Capuccini. Massages en behandelingen zijn steeds mogelijk in duo.

Ondanks de grootte van het complex is er voldoende ruimte voor privacy. Ook culinair word je hier verwend in restaurant " jouw smaakmoment " waar je kunt kiezen uit een lichte lunch, een heerlijk diner, een vers sapje of een verfrissende muntthee.

Naast het restaurant bevindt zich ook de rustruimte waar je na iedere saunasessie gezellig kan wegdoezelen voor het knapperend haardvuur.

Klanten zijn ook los van het saunagebeuren welkom voor enkel een behandeling in onze wellnessruimtes.11 reviews over Aquarein

image description

Zeer propere en aangename plaats, veel genoten en veel te doen. Niet te druk. Maar en flesje Tao kost 4,5? !! Dit is gewoon van mensen profiteren omdat drank meenemen niet toegestaan is.. Marge doen is de basis van een business maar mensen melken niet.. zelfs geen waterfontein ter beschikking..

image description

Één mooie souna.. Met vriendelijke bedinging. Best wel lekker eten. Luxe plankje was naar ons gevoel luxe prijs voor wat koude hapjes. Maar water kopen aan de bar is wel heeeeeeeel duur. We betaalde 4.95 voor een half litertje. En in een souna drink je wel wat water. We zijn er nu wel niet van op de hoogte waar de drink kraan staat. Volgens een verdoken wet zou iedere souna gratis drink water moeten aanbieden. In Nederland is dat glas helder.. Staat mooi aangegeven In België nog niet echt tegen gekomen

image description

Socialdeal gekregen en wou 2 behandelingen bijboeken. Het kan volgens hun enkel op elkaar volgend. Ze hadden al een behandeling staan en degene die ik boekte moest erop volgen. Ik vroeg 20 min later en dat halen we. Het antwoord ´Neen´ direct of niet. En als het me niet aanstond dat zou hijzelf mijn reservatie voor inkom sauna wel zou annuleren. Dus graag uiteraard want ik geraak mijn geld overal kwijt. Heb dus aan Socialdeal gevraagd om uit te voeren wat de zaakvoerder voorstelde. Benieuwd of ze gaan refunden.

image description

Eerst bezoek voor mij en was aangenaam omdat het buiten zalig vertoeven is. Fijn dat er sauna's waren op verschillende temperaturen. Enkel het horecagedeelte haalt wat punten naar beneden. Uitgebreide kaart maar er staan amper snacks op. En degene die erop staan, zijn schandalig duur. De vloeren zijn super glad. Wel fijn dat er sauna's waren op verschillende temperaturen.

image description

Ik ben er gisteren geweest. In het algemeen wel oke, maar ?t restaurant is een ramp. Ik heb daar een half uur zitten wachten om gewoon een cola te kunnen bestellen. Personeel kijkt mij aan maar komt gewoon niet langs om een bestelling op te nemen. Het was niet eens zo druk.. ik ben uiteindelijk vertrokken naar huis, omdat ik verging van de dorst.

image description

Propere knappe zaak. Voor de mensen die wat slecht te been zijn er zijn veel trappen. Het is niet echt heel groot, wel een ruime tuin. Verschillende sauna's zowel binnen als buiten en beneden. Minpunt vond ik dat er te weinig ligbedden binnen zijn. Echt maar een paar. Je moet ofwel buiten of in het restaurant gaan relaxen en dat is spijtig. Vriendelijk aan het onthaal.

image description

Zeer aangename plaats om te relaxen. Prachtige locatie, propere ruimtes. Top

image description

Awesome new modern sauna. Very friendly receptionist. Will definitely go back. Food is good too.

image description

Good place for relaxing

image description

For me this is one of the best sauna's in belgium

Categorieën van Aquarein
Publieke sauna Massagesalon Hammam