Aqua Heaven Brussels

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Vilvoorde
  4. Aqua Heaven Brussels

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b, 1800 Vilvoorde, België

In 2005 werd het eerste Huis van de Toekomst, Living Tomorrow, omgebouwd tot luxe sauna- en wellness complex.

Over Aqua Heaven Brussels

Samen met uw partner, familie, vrienden of collega's, kan u in alle privacy, zowel binnen als buiten, genieten van de saunafaciliteiten. Ontdek de heilzame werking van het saunagebeuren in een prachtige omgeving.

Aqua Heaven Brussel biedt u 4 saunaruimtes aan. Elke ruimte is uitgerust met een sauna (85°), een hammam (45°), een jacuzzi (37°), een verwarmd zwembad (30°), warme en koude douches, rustruimte en minibar.

U kan bij ons ook terecht voor professionele massages en verzorgingen. Onze schoonheidsspecialistes en ons massageteam staan op afspraak voor u klaar.

In 2005 werd het eerste Huis van de Toekomst, Living Tomorrow, omgebouwd tot luxe sauna- en wellness complex. Samen met uw partner, familie, vrienden of collega's, kan u in alle privacy, zowel binnen als buiten, genieten van de saunafaciliteiten. Ontdek de heilzame werking van het saunagebeuren in een prachtige omgeving. Aqua Heaven Brussel biedt u 4 saunaruimtes aan. Elke ruimte is uitgerust met een sauna (85°), een hammam (45°), een jacuzzi (37°), een verwarmd zwembad (30°), warme en koude douches, rustruimte en minibar.U kan bij ons ook terecht voor professionele massages en verzorgingen. Onze schoonheidsspecialistes en ons massageteam staan op afspraak voor u klaar.

10 reviews over Aqua Heaven Brussels

image description

Waar zal ik beginnen.. Het was lange tijd geleden dat we naar aqua heaven geweest waren maar in het verleden waren we altijd zeer tevreden. Bij aankomst was de dame aan het onthaal zeker niet hartelijk. In de sterrenhemel aangekomen bleek het water van de jaccuzi IJSKOUD. Toen we dit wilden melden met de telefoon die daar voorzien is om bestellingen van drankjes door te geven bleek dat die telefoon buiten gebruik was. Dan zelf maar even bellen met de gsm. De dame zag dat de voorziene temperatuur van 38 graden inderdaad niet klopte en verzekerde ons dat het water binnen 20 minuten warm zou zijn. Het binnenzwembad was eveneens koud. Na 20 minuten kon je de jaccuzi in maar het water was lauw, warmer werd het ook niet meer. We misten wat muziek wat je normaal toch wel mag verwachten in een privésauna en wildenmuziek via de gsm opzetten, helaas was er geen internetbereik... . Dan maar proberen relaxen op de zeteltjes, die bleken alle 4 kapot, je kon zeenkel volledig plat of recht zetten, de standen tussenin waren allemaal afgebroken. Bovendien zijn de zeteltjes helemaal doorgelegen en doen de stangen hierdoor pijn in je rug. Na 2 uur hadden we het echt gehad terwijl we voor 3 uur gereserveerd hadden. Koud water, geen comfort, geen gezelligheid.. Aqua hell als je beseft hoeveel geld je hiervoor betaald. Toen we terug het onthaal in kwamen bespraken we alle problemen met een vriendelijke jongeman die de manager belde. We moesten ons drankje en hapje van in totaal 25 euro niet betalen. Peanuts als je bedenkt dat we 230euro betaalden voor niks! Terugkomen? Nooit meer..

image description

We zijn met een groep van 17 langs gegaan. Zeer onvriendelijk aan de telefoon toen we melden dat we 10 minuten later zouden zijn. Voor elke minuut dat we 'te laat buiten waren zouden we 100 euro moeten betalen. Zo'n klantenservice is niet oke. We hadden hapjes besteld en na een uur zouden we alles al terug moeten geven van lege borden, terwijl het nog niet eens op was. De hygiëne laat ook te wensen over. Helaas.

image description

Al jaren klant maar gisteren geen fijne ervaring. Niet klantvriendelijk. Sorry wij komen niet meer. Verantwoordelijke ook aan de lijn gehad, moest absoluut haar gelijk halen.

image description

Na een week van minder goed nieuws en stramme spieren, wandelde ik samen met 2 vriendinnen de Budha ruimte binnen. Alles valt van je schouders, net op dat stukje grond voor je de genietbare plek betreedt. Ideaal dus om ten volle te genieten van de douche, de sauna, het zwembad, de hammam en de jacuzzi. Uw reviewschrijfster bleef in deze laatste plakken... de jacuzzi was gewoon te zalig. De warmte en de stroming deed enorm deugd aan de spieren. Aangezien je stramme spieren krijgt zonder vragen, zou een jacuzzi daar automatisch mogen bijgeleverd worden. Het ontbijt was lekker en voldoende. Om af te sluiten kregen we hapjes en een cocktail. Ze foefelen met de tijd, denk ik ( grapje ), want onze 2 uren waren veel te snel voorbij. Moraal van het verhaal: volgende keer 3 uren boeken. Carpe diem

image description

De boeddha tempel is mijn persoonlijke favoriet en zou ik dan ook zeker aanraden. Al zijn alle ruimtes een plaats om helemaal zen te worden. Daarnaast is het ook makkelijk bereikbaar (op 5 minuten van de autostrade). Er is ook een parking op het domein dat maar enkele meters is verwijderd van het onthaal. Het personeel is ook enorm behulpzaam en vriendelijk.

image description

perfect place to spend some quality time, wonderful experience !

image description

Great place ,clean ,caring staff had a very God Time!!!

image description

Non discrete cold relax enviroment

image description

Perfect place to relax

Categorieën van Aqua Heaven Brussels
Privé sauna Schoonheidssalon Massagesalon Hammam